Més enllà del cel: el nou aparador d’Astro UAB

Astro UAB és el protagonista del nou aparador del Centre de Recursos!

El col·lectiu AstroUAB són una agrupació de persones aficionades i interessades per l’astronomia i l’astrofísica. Principalment organitzen sortides astronòmiques per observar el cel, sobretot per poder observar esdeveniments astronòmics concrets.

També realitzen xerrades/col·loquis per apropar l’astronomia a la comunitat i per divagar sobre qüestions relacionades amb la finalitat del col·lectiu.

Arrel d’aquestes sortides que realitzen i el material del que disposen per poder contemplar el cel, l’aparador serà una galeria de fotografies que elles mateixes han capturat.

Hi podreu trobar imatges de molt bona qualitat de la galàxia més propera a nosaltres, la Galaxia Andrómeda, la Via Làctea, del Cometa C/2020 i també de la lluna.

L’exposició serà visible fins a final del curs i s’inaugurarà, oficialment, el dia 4 de juny amb un acte de presentació dels membres del col·lectiu.

Recordar-vos que Astro UAB és un club obert a tothom, si voleu conèixer més a fons el col·lectiu podeu llegir l’entrevista de presentació i consultar les seves xarxes socials per a que no us perdeu cap esdeveniment!

Aquí podeu veure la inauguració:

Leave a Reply