Els escacs tornen al campus de la mà de Torres de la UAB

Chess UAB presenta una nova imatge i un nou nom, a partir d’ara el col·lectiu d’escacs d’elDirectori s’anomenarà Torres de la UAB. El canvi de nom i de logo ha sorgit a partir d’un concurs desenvolupat durant el mes de maig.

Després d’aquest canvi d’imatge i de participar la setmana passada en l’activitat “Coneix els col·lectius de la UAB”, una fira de col·lectius on cada dia es presenta un col·lectiu davant la comunitat universitària, l’entitat torna a organitzar un torneig al Campus. Aquesta serà la primera edició del Torneig de Primavera de la UAB, i comptarà amb la participació de fins a 40 jugadors i jugadores i amb l’arbitratge d’en Vladimir Zaiats, PhD en Matemàtiques, estadístic i àrbitre internacional d’escacs.

El torneig es disputarà a 7 Rondes pel Sistema Suís en un únic grup i es durà a terme a la Sala d’Estudis de la Plaça Cívica el proper 4 de juny entre les 15h i les 18h

Les inscripcions romandran obertes fins el 3 de juny. Per a inscriure només s’ha d’emplenar aquest formulari.

Si voleu més informació sobre el torneig, consulteu les seves bases.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s