S’obre la convocatòria anual per a l’actualització de dades d’elDirectori i la sol·licitud d’armariets

Com cada any, des de la Unitat de Dinamització Comunitària us demanem que actualitzeu les vostres dades de contacte i que respongueu algunes qüestions que ens ajuden a elaborar el mapa de participació, mitjançant un únic formulari. El termini aquest any és des de l’1 de juny al 30 de juny, tot i que aquells col·lectius que ho desitgeu podeu omplir-lo ja.

També s’obre el període per demanar els armariets pel curs vinent. Tots aquells col·lectius que el vulgueu, haureu d’emplenar el formulari. El termini és el mateix, de l’1 de juny al 30 de juny.

Actualització de dades:

Tots els col·lectius heu d’actualitzar les vostres dades any rere any per a continuar inscrits a elDirectori durant el pròxim curs. Aquells que no ho feu, es considerarà que no sou un col·lectiu actiu, o que no voleu formar part d’elDirectori, i no podreu gaudir dels recursos adreçats al teixit associatiu de la UAB. Aquest tràmit, permet mantenir un registre fidel a la realitat del moviment associatiu de la universitat i alhora és un mirall de la participació activa que es desenvolupa al Campus.

Mapa de participació:

D’altra banda, us demanem que empleneu la segona part del formulari per incloure-hi les dades generals dels vostres membres, i poder elaborar el mapa de participació. Responent aquesta enquesta ens ajudeu a conèixer les característiques del teixit associatiu de la UAB (la seva composició, les facultats on són més actius, etc.) i poder valorar la tasca dels col·lectius a la universitat. A més, aquest any hem afegit algunes preguntes per valorar l’impacte que la pandèmia ha causat a les entitats i com us ha afectat durant el curs.

Com vam fer l’any passat, ambdós processos els heu de fer emplenant una única enquesta i cal que respongueu totes les preguntes.

Formulari d’actualització 2021 + mapa de participació

Armariets curs 2021 – 2022

Obrim també la sol·licitud d’armariets a l’Hotel d’entitats per al curs vinent. Per disposar d’un o dos armariets, cal que empleneu el formulari dins dels terminis establerts. Recordeu que les bases per disposar-ne són:

  1. Emplenar el formulari en el termini establert (entre l’1 i el 30 de juny de 2020)
  2. La cessió de l’ús dels armariets serà entre el 15 de setembre de 2020 i el 15 de juliol de 2021.
  3. L’adjudicació de l’ús dels armariets serà en funció del compliment de les condicions d’ús durant el curs anterior (2019/2020), de l’ordre d’arribada de les sol·licituds, de les necessitats d’emmagatzematge dels col·lectius i de la trajectòria i consolidació del col·lectiu a la UAB.
  4. Prioritàriament s’adjudicaran els armariets a col·lectius que encara no en tinguin cap. En cas de no haver-hi suficients sol·licituds, els col·lectius que ja en tinguin, podran disposar d’un segon armariet.

Formulari de sol·licitud d’armariets – curs 2021-2022

Per qualsevol dubte podeu trucar al Centre de Recursos (tel. 935 81 31 05) o enviar un correu a suport.participacio@uab.cat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s