El migdies al centre, la nova fira de col·lectius

Ara que el campus torna una mica a la normalitat, des de la Unitat de Dinamització Comunitària volem presentar-vos els col·lectius que formen part del teixit associatiu de la UAB.

Ja que aquest any hem hagut de fer la Fira de col·lectius virtual, hem organitzat Els migdies al Centre, unes jornades on els col·lectius podran muntar una paradeta per presentar-se a la comunitat universitària. En aquest espai, hi haurà informació diversa del col·lectiu i marxandatge. També podreu parlar en persona amb els seus integrants, i apuntar-vos a l’entitat si ho desitgeu.

Els diferents col·lectius els podreu trobar del dilluns 24 de maig al divendres 4 de juny i se situaran al davant del Centre de Recursos. Hi seran en horari de 13 h a 15 h. De moment ja tenim alguns col·lectius confirmats que en formaran part, però anirem actualitzant el calendari a mesura que se’n vagin afegint més. Per ara, aquests són els que hi ha inscrits:

Si formes part d’un col·lectiu i encara no teniu data pels Migdies al Centre, recorda que pots enviar un correu a: suport.participacio@uab.cat i concertar el dia que us vagi millor.

Leave a Reply