Recentment s’ha inscrit un altre col·lectiu més a elDirectori, Raikantopiini Club, un club d’amants de la cultura LGTB Tailandesa i d’altres paísos d’Asia Oriental.
Com ja va sent costum, els hem demanat també que ens contestin a una petita entrevista que podeu llegir a continuació.
- Què és el que feu, des de Raikantopiini Club? Quin és el vostre objectiu?
El nostre objectiu és promoure els coneixements de la cultura LGTB de Tailàndia i d’altres països de l’Àsia Oriental i fomentar les activitats de caràcter social relacionades amb aquesta temàtica.
- Què vol dir Raikantopiini? Per què heu escollit aquest nom perquè us identifiqui?
Raikantopini significa literalment “El següent programa”. Aquesta és la manera en la qual comencen l’avís de classificació per edats de la majoria de les sèries i programes tailandesos. Tot i això, molta gent que mira sèries de televisió de temàtica LGTB d’aquest país les relacionen amb la introducció de l’avís.
La segona “i” de Raikantopiini la vam afegir per donar-li un toc creatiu i distingir-nos de la base, però sense que fos massa diferent i la gent no pogués reconèixer-ho.
- A quin públic voleu arribar? Com ha de ser un integrant del Raikantopiini Club?
Volem arribar a tota persona a qui li interessi aquesta temàtica de sèries, pel·lícules i novel·les, o que estigui oberta a descobrir i a conèixer aquest tipus de contingut.
L’integrant del Raikantopiini Club ha de ser obert i respectuós cap a les diferents cultures i la resta de membres del col·lectiu.
- Què us va impulsar a crear aquest col·lectiu?
Volíem trobar persones que, com nosaltres, busquessin poder parlar de sèries i pel·lícules de temàtica LGTB de l’Àsia Oriental i que encara no haguessin trobat ningú amb qui comentar-les.
- Quina és la vostra estructura? Com us organitzeu?
De manera oficial tenim una figura de president i un grup de consellers que debaten les decisions a prendre, però realment no seguim un model jerarquitzat, i actuem com a grup d’amics amb interessos comuns, decidint tot el que cal entre tots i debatent tot el que calgui.
Algunes de les activitats que tenim planejades són fer maratons de sèries i pel·lícules de la temàtica, així com sessions de club de lectura del mateix estil.
- Teniu alguna activitat planejada al campus?
Algunes de les activitats que tenim planejades són fer maratons de sèries i pel·lícules de la temàtica, així com sessions de club de lectura de novel·les del mateix estil. Celebració del Songkran (any nou budista, 2564 actualment) entre el 13 i 15 d’Abril. També ens agradaria participar en les Jornades Culturals de l’Àsia Oriental representant el Sud-est Asiàtic.
- A causa de la nova situació de la Covid, com teniu pensat fer-vos conèixer?
Creiem que la difusió a través de xarxes socials i el boca a orella són molt importants, sobretot en un moment en què les xarxes socials són una part tan rellevant dins la nostra manera de socialitzar.
- Amb quines paraules motivaries a les estudiants de la universitat perquè vinguin a conèixer el col·lectiu?
Si us considereu fujoshis o fudanshis, si us agrada el BoysLove o el GirlsLove, si voleu trobar sèries o pel·lícules de temàtica LGTB o si no en sabeu gaire al respecte, però en voleu aprendre, us convidem a unir-vos a nosaltres.
Si creieu que en podeu formar part i voleu contactar amb el col·lectiu podeu fer-ho a: