JSUC arriba a elDirectori

Recentment s’ha inscrit a elDirectori el col·lectiu de la Joventut Socialista Unificada de Catalunya o JSUC. La JSUC és la joventut del partit comunista PSUC-Viu.

La JSUC és una organització política juvenil de classe, revolucionària, democràtica, feminista, republicana, catalanista, internacionalista, laica i independent que lluita pels drets de la classe treballadora i la seva joventut, organitzats a Catalunya, i té com a principis ideològics l’internacionalisme, la defensa del dret d’autodeterminació dels pobles, la preservació del medi ambient, la lluita contra el capitalisme, o qualsevol altra forma d’opressió sobre l’ésser humà.

El col·lectiu arriba a la UAB per intervenir la realitat de la comunitat universitària, per lluitar per una universitat pública i de qualitat, així com per consolidar el seu nucli i desenvolupar activitats per fer arribar a la comunitat universitària les seves lluites i eixos de treball.

Vam fer una entrevista a algunes de les persones que formen el col·lectiu perquè el presentessin i ens expliquessin quines activitats tenen previstes pel proper curs.

Us la deixem aquí perquè pugueu conèixer-los millor.

Per llegir l’entrevista tota sencera, descarregueu-vos-la aquí.

Si voleu contactar amb la JSUC, podeu fer-ho mitjançant les seves xarxes socials:

Instagram

Twitter

Facebook

Pàgina web

o enviant un correu a: estudiants@jsuc.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s