Kill your idols: la nova línia de roba de Jóvenes Juristas

El passat dilluns 3 de maig, el col·lectiu Jóvenes Juristas, va presentar a la sala “El Born” de Terrassa, la seva nova línia de roba. El disseny està fet per i dirigit a joves de l’àmbit jurídic, i de moment compta amb una samarreta amb influències de les noves tendències de moda urbana.

Kill Your Idols, que segons l’autor del concepte original és “el proyecto más loco en el tiempo que llevamos de entidad”, vol ser l’exposició pública del que ha estat sempre present en l’esperit del campus de Joves Juristes: “Siempre hemos dicho que Law Practice School no es solo un curso de derecho, si no que es también un curso sobre la vida”, afirmava Héctor Cuenca davant dels mitjans.

Des de JJ, i amb aquesta línia de roba, volen reivindicar que tot i tenir pocs recursos i vides que no són fàcils, es pot aixecar un curs com la Law Practice School. Aquest campus, que ja compta amb més de 300 inscrits en les seves edicions i que col·labora amb les principals associacions jurídiques del país, és una de les millors proeses del col·lectiu.

A més, en la mateixa presentació, es va confirmar que torna la #LawPracticeSchool i serà entre el 26 i el 31 de juliol. Aquest any començarà amb una jornada diferent, que segons les paraules de Cuenca:

“Queremos que la gente se reconcilie consigo misma, porque esto creemos le va a servir de terapia hasta a los profes, en plan: Quítate las vergüenzas, eres un tío importante, eres una tía importante, MOLAS, ya no importa quien fuiste, porque ya no eres quien fuiste, eres lo que haces, eres lo que das al mundo“.

Amb aquesta campanya, volen posar de manifest com les persones de referència del sector, han tingut vides similars a les que els participants tenen actualment. D’aquesta manera, podem desmitificar els ídols i veure que es pot ser capaç de canviar i avançar per crear grans projectes.

Si vols saber més sobre el projecte i comprar una de les seves samarretes entra a les seves xarxes socials:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s