Nou aparador de Gamers UAB

Aquesta setmana estrenem el nou aparador al Centre de Recursos: Gamers UAB, 4 años en comunidad.

L’exposició està dedicada al col·lectiu Gamers UAB, un col·lectiu que busca agrupar a tots els gamers dins la universitat, però també els de fora, per fer diversos tornejos i esdeveniments plegats. Sempre amb les ganes de crear una comunitat plural on tothom hi és benvingut, Gamers UAB ha crescut en aquesta època de pandèmia, i cada vegada són més els que en formen part.

Aquest col·lectiu porta 4 anys a la UAB i per això ho volem celebrar amb aquesta exposició que recorda alguns dels millors moments que han passat com a grup i mostra l’evolució del món del gaming en general.

L’exposició serà visible fins el 17 de maig i s’inaugurarà, oficialment, el dia 19 d’abril amb un acte de presentació dels membres del col·lectiu. Podreu veure’l al canal de YouTube de Dinamització comunitària.

No dubteu en venir al Centre a mirar-la i recordeu consultar les xarxes socials de Gamers UAB per conèixer tots els seus esdeveniments!

Aquí podeu veure la inauguració:

Instagam

Web

Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s