Primera edició de l’UABMUN: Qüestions pendents en l’època de COVID-19

Els propers 21, 22 i 23 de maig es celebrarà la primera edició de l’UABMUN sota el lideratge d’UNANIMUN, l’Associació MUN de la Universitat Autònoma de Barcelona

El UABMUN és la primera edició d’un Model de Nacions Unides a la UAB i que es celebrarà íntegrament en línia. Estarà organitzat per UNANIMUN, associació MUN de la Universitat Autònoma de Barcelona en col·laboració amb la Unitat de Dinamització Comunitària.  

UNANIMUN és una associació estudiantil dedicada a la promoció de les relacions internacionals. El seu objectiu és participar als models de les Nacions Unides i a les activitats acadèmiques sobre qüestions relacionades amb les Relacions Internacionals.

Es celebrarà del 21 al 23 de Maig de 2021 i serà gratuït, però es requereix d’inscripció amb el compromís de participar en l’activitat en cas de reservar plaça.

L’eslògan principal del UABMUN21 serà: “Qüestions pendents en l’època de COVID-19”, on els i les participants debatran sobre qüestions rellevants en la política i les relacions internacionals des de la perspectiva dels diferents països membres.

Hi haurà tres comitès: ONU Dones, Consell de Seguretat i l’Alt Comissionat de les Nacions Unides pels refugiats amb una varietat de temes molt interessants, controvertits i que donaran molt del que parlar. Si voleu saber més sobre els diferents comitès i sobre els països que els integren, consulteu el següent enllaç.

Si voleu participar en algun dels comités, heu d’emplenar el següent formulari

Per a més informació, visiteu el perfil d’Instagram de UABMUN i UNANIMUN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s