Nova campanya d’AIESEC en motiu del 8 de març

En motiu del 8 de març d’aquest any, AIESEC ens porta la seva nova campanya de voluntariats relacionats amb les desigualtats de gènere.

AIESEC és una associació d’estudiants present a la majoria de països i universitats, sense ànim de lucre que té coma principal objectiu oferir la possibilitat que els i les estudiants universitaris complementin la seva formació acadèmica a través de les experiències d’aprenentatge que ofereixen els seus programes internacionals d’intercanvi. Tot i les circumstàncies actuals, aquests programes continuen actius i ofereixen la possibilitat de fer voluntariat o pràctiques internacionals arreu del món.

Aquest col·lectiu, vol donar visibilitat a la situació que viuen les dones a altres països com ara Siri Lanka, Brasil, Argentina o la Índia i oferir projectes a aquestes regions on es treballi per sensibilitzar sobre problemes com l’empoderament femení o la capacitat d’assumir rols de lideratge.

Alguns exemples que són interessants i que relacionats amb aquesta campanya són:

Actualment a la Índia hi ha dues experiències obertes i que entrarien dins d’aquesta campanya:

Així doncs, si voleu tenir una experiència de voluntariat compromesa amb l’empoderament femení, no ho dubteu i escolliu un d’aquests voluntariats que us ofereix AIESEC.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s