Nou tret de sortida a l’apador del Centre de Recursos

Després d’una pausa llarga a l’aparador del Centre de Recursos, ja el tornem a tenir aquí!

El proper 1 de març estrenem un nou aparador del Centre i amb ell, una nova etapa d’aparadors amb moltes novetats.

Començarem doncs, amb QuadRats, l’exposició dedicada al col·lectiu Art en curs. Aquest  col·lectiu, que neix a la facultat de Filosofia, vol acostar l’art i la filosofia a tot el campus de manera interdisciplinar a través diferents pràctiques estètiques. L’exposició serà visible de l’1 de març al 8 d’abril i s’hi podran veure els diversos membres del col·lectiu i els projectes que duen a terme actualment.

Com a novetat d’aquest any, cada exposició constarà amb un acte inaugural presidit pel mateix col·lectiu, i que tindrà una acció participativa per tota la comunitat. Us animem a que seguiu per streaming la presentació d’Art en curs el proper 1 de març.

Però espereu! Això no és tot!

Aquest curs, també inaugurem l’aparador virtual del Centre, un espai que conviurà amb l’aparador físic però on hi podreu trobar continguts extres.

Estigueu atents a les xarxes! Tant aviat com el tinguem l’anunciarem.

Leave a Reply