Masterclass gratuïta en línia amb AIESEC

AIESEC organitza el proper dijous 25 de febrer a les 17 h una masterclass gratuïta en línia sota el títol Futuro del trabajo post pandemia: Prácticas internacionales & intrapreneurship. Està organitzada juntament amb Co Impact Co living i Academia Brillar.

En aquesta jornada s’hi parlarà sobre el futur del treball post pandèmia i les oportunitats de pràctiques internacionals que ofereix el col·lectiu per a joves d’entre 18 i 30 anys. S’explicarà com aquestes experiències serveixen per desenvolupar les capacitats d’intrapreneurship i capacitat emprenedora. També inclourà un workshop de Social Business Canvas per poder aprendre com poder aixecar de nou projectes amb fins socials.

Els speakers assistents són Arturo Grande (fundador i CEO de l’Academia Brillar), Èric Vernet (Director de Màrketing d’AIESEC Bellaterra) i Gian Franco Mercado (Fundador de Sweet Accommodations i Co-Impact Co-Living).

Si vols apuntar-te a la masterclass només cal que entris en aquest enllaç: http://bit.ly/MasterclassTrabajoDelFuturo 

I pots consultar-ne tota la informació ampliada aquí: https://www.linkedin.com/events/futurodeltrabajopostpandemia-pr6767171712707555328/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s