Acomiadem l’any amb un Karaoke!

Aquest ha estat un inici de curs atípic, amb la majoria de classes online, amb les sales d’estudi i els equipaments tancats. Tot i que no ens hem pogut veure el que ens hagués agradat, el teixit associatiu s’ha mantingut actiu, adaptant les seves activitats a les noves circumstàncies i restriccions.

També hem pogut celebrar la FMUAB, amb participació dels col·lectius d’estudiants, encara que a distància i sense el caliu de la participació presencial de la comunitat universitària.

Per a acomiadar aquest estrany primer semestre farem un karaoke dirigit a tota la comunitat universitària, però especialment al teixit associatiu de la UAB, el proper dijous 17 de desembre a les 13h. Comptarem amb la participació d’estudiants internacionals que ens proposaran cançons típiques de nadal dels seus països i amb membres de la Unitat de Dinamització Comunitària que també s’animaran a cantar.

Acomiadem junts/es aquest primer semestre! El karaoke és principalment de nadales, però també s’accepten peticions de tot tipus de música. Per a inscriure-us només heu d’emplenar el següent formulari

Podeu cantar totes les cançons que vulgueu i tothom que hi participi rebrà un obsequi per part de la Unitat de Dinamització Comunitària. Us animeu?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s