Coneix els col·lectius de la UAB a través de la nostra campanya

A partir de dimecres 27 de maig, estigueu atentes a l’Instagram de Comunitat UAB ja que iniciarem una campanya per donar a conèixer els col·lectius de la UAB. La intenció de l’aquestes publicacions és presentar les entitats i fer-les arribar al conjunt de la comunitat educativa.

La nostra universitat compta amb més de 80 entitats de tota mena: n’hi ha de polítiques, artístiques, culturals i d’oci, altres que treballen per a aprofundir de forma autònoma en els coneixements de les seves titulacions, altres que fomenten del voluntariat… en definitiva, el teixit associatiu de la UAB és molt ampli i divers, i volem que els i les estudiants coneguin totes les entitats per a que puguin participar-hi!

Per aquest motiu, si voleu que fem una publicació sobre el vostre col·lectiu, no dubteu en enviar un correu a suport.participacio@uab.cat amb la descripció del vostre col·lectiu i una imatge que us defineixi per afegir-vos a la campanya!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s