Art en Curs prepara una nova edició del Gespa Price, aquest cop des de casa

El proper 28 d’abril, Art en Curs organitza la seva tercera edició del festival Gespa Price, on podreu participar enviant les vostres creacions i on podreu gaudir de l’art i la cultura de forma gratüita i des de casa.

El Gespa Price és un esdeveniment pensat com a espai de trobada entre els i les estudiants interessats i interessades en l’art, en qualsevol de les seves formes. La primera edició va ser el 1975 i, 48 anys després, el 2018, Art en Curs va decidir recuperar-lo i fer una jornada on traslladar el relleu d’aquella primera generació a la comunitat actual. Aquest curs, degut a la situació derivada de la COVID19, no es podrà celebrar a la gespa de l’Autònoma, però no s’atura!

Durant tot el dia, la pàgina web d’Art en Curs publicarà les obres rebudes, que tindran com a temàtica “com ha canviat l’espai domèstic durant la quarentena?“. Les peces poden ser de dos formats: arts visuals d’imatge física, com fotografies o pintura; i videoperformance, ja siguin de dansa, de poesia o de qualsevol altra mena.

És un esdeveniment obert a tota la comunitat educativa i s’accepten obres tant de nivell amateur com professionals, així que si t’agrada l’art i hi vols participar, pots enviar les teves propsotes al correu d’Art en Curs (encursart@gmail.com) abans del 23 de maix, i seguir les seves xarxes socials per a estar al dia!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s