El teixit associatiu segueix formant-se, ara a distància

Malgrat el confinament, el teixit associatiu de la UAB s’ha mantingut actiu. Ara, us oferim a totes les entitats una formació que tindrà lloc el 27 de maig sobre com millorar les seves competències digitals i fer arribar les seves activitats al conjunt de la comunitat.

Des de Dinamització Comunitària, vam preguntar-vos als col·lectius quines eren les vostres necessitats formatives i una de les més esmentades va ser aquesta. Els últims anys, les xarxes socials han esdevingut un element fonamental per les entitats alhora de comunicar les seves activitats i cada cop es fa més evident la necessitat del seu ús.

Per aquest motiu, s’ofereix la formació “Xarxes Socials: com fer que coneguin les nostres entitats”, dinamitzada pel Petit Pedagog, especialista en metodologia 2.0 i en l’integració i l’ús de les TIC en entorns professionals i en processos de participació, comunicació i gestió, i que inclourà estratègies per generar complicitats entre els membres del col·lectiu i la millora de les competències digitals per a la participació i la comunicació.

La formació es farà el proper 20 de maig per la plataforma Teams a l’hora que hi hagi major disponibilitat entre les persones assistents. Les places són limitades, així que si esteu interessades podeu apuntar-vos a través del següent formulari.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s