Actualització: noves activitats per fer des de casa!

Els col·lectius de la UAB no descansen i continuen organitzant activitats durant el confinament. Us deixem a continuació les dates de les noves activitats organitzades pel teixit associatiu de la Universitat:

Si us agrada dibuixar, no dubteu en presentar-vos al concurs de dibuix de Ramen Club. Ha de ser un dibuix original, de temàtica lliure i es pot fer digitalment o a mà. Per participar, l’heu d’enviar al seu Instagram abans del divendres 17 d’abril. El guanyador o la guanyadora serà qui obtingui més “m’agrada” i rebrà un kit de dolços asiàtics un cop finalitzi la quarantena.

Gamers UAB organitza una mini lliga de TeamFight Tactics tant per a gent que acaba de començar a jugar com per a experts. Tindrà lloc del dilluns 20 d’abril al divendres 24, i cada dia es realitzaran dues partides, la primera de 22:30h i la segona de 23:15h. Per a participar, us heu d’inscriure a través del seu lloc webabans del 18 d’abril.

El 21 d’abril, a les 17 h, AVAFES BCN organitza una xerrada sobre el seguiment de la població de tortugues al riu de Ripoll, que podreu seguir a través del seu canal de YouTube.
L’associació El Musell organitza el seu I Concurs de narrativa curta i còmic infantil. Les candidatures poden presentar-se fins al 23 d’abril i hi haurà tres premis per cada categoria, més un llibre d’obsequi per tots els participants de la categoria infantil. Podeu consulta les bases i com participar en el seu lloc web.
L’Assemblea FilCat també organitza el seu II certamen de literatura jove dels països catalans, al qual poden participar tots els autors i les autores que tinguin peces originals en llengua catalana i inèdites. El termini de presentació acaba el 15 de maig i podeu trobar les bases i la forma de participar en el seu Instagram.
D’altra banda, recordeu que les activitats de CentauresKorean Club i el Club Alpí continuen fent-se de forma regular i que trobareu tota la informació a aquesta entrada del blog o a les xarxes socials dels col·lectius!

Leave a Reply