S’obre la convocatòria anual per a l’actualització de dades d’elDirectori

Com cada any, des de la Unitat de Dinamització Comunitària es demana als col·lectius que actualitzeu les vostres dades de contacte i que respongueu algunes qüestions que ens ajuden a elaborar el mapa de participació

Tots els col·lectius teniu el deure de mantenir actualitzades les seves vostres any rere any per a continuar inscrits a elDirectori durant el proper curs, aquells que no ho feu, es considerarà que no sou un col·lectiu actiu i no podreu gaudir dels recursos adreçats al teixit associatiu de la UAB. Aquest tràmit, alhora permet mantenir un registre fidel a la realitat del moviment associatiu de la universitat i que sigui mirall de la participació activa que es desenvolupa al Campus.

D’altra banda, des de fa 8 cursos us demanem unes dades generals dels membres dels vostres col·lectius per a elaborar el mapa de participació, una enquesta per a conèixer les característiques del teixit associatiu de la UAB (la seva composició, les facultats on són més actius, etc.) i posar en valor la tasca dels col·lectius de la universitat. Responent a aquesta enquesta, ens ajudeu a recollir dades que ens permeten conèixer-vos millor i tenir una imatge fidel de la vostra realitat i de la participació al campus i a les vostres entitats.

Com vam fer l’any passat, ambdós processos els heu de fer emplenant un únic formulari.

Formulari d’actualització 2020 + mapa de participació

Normalment, aquesta recollida de dades es fa el mes de juny, però a causa de la situació d’excepcionalitat que estem vivint no s’estan registrant noves altes i hem decidit avançar les dates per què tingueu més temps per respondre el formulari: el tindreu actiu del 3 d’abril al 15 de maig.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s