Voteu a les eleccions a la Coordinadora d’elDirectori!

Com ja sabeu, demà, 11 de març, són les eleccions a la Coordinadora d’elDirectori, l’òrgan de representació del teixit associatiu de la UAB. Aquesta vegada, tenim sis persones candidates: la Paula Pino i el Dani Barrientos, d’AIESEC;  l’Alma Pereira, de Swing UAB; el Guillem Moya, d’HvZ; el Carles Moreu, de la Colla Castellera Ganàpies; i el David Badillo, del col·lectiu CRUAB.

Cada col·lectiu inscrit elDirectori té dret a votar fins un màxim de dues candidatures i ho pot fer de forma presencial, entre les 12h i les 16h, al Centre de Recursos per a Col·lectius; o a través del següent formulari, durant tot el dia. Les cinc candidatures més votades seran les que conformaran la Coordinadora , i será aquesta la que proposi quin espai ocuparà cadascun dels seus membres.

Els resultats  provisionals es faran publics el 12 de març i es podran presentar reclamacions fins el dia 15. Les candidatures guanyadores es proclamaran de forma oficial el 16 de març.

Si voleu més informació sobre les eleccions podeu veure el vídeo de campanya de les persones candidates, on expliquen per què es presenten, o consultar el web de les eleccions!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s