Els col·lectius de la UAB es mobilitzen pel 8M

No hay descripción de la foto disponible.Un any més, els col·lectius de la UAB es mobilitzen pel 8 de març, dia de la dona treballadora, i durant els dies previs i posteriors a aquesta data tindran lloc diversos actes i activitats arreu del campus:

Dijous 5 de març, a les 11:30h, la Plaça Cívica acollirà un acte organitzat per la Coordinadora d’Assemblees de Facultat que consistirà en la lectura (anònima) dels testimonis recollits a les bústies d’agressions durant les darreres setmanes.

Dijous 5 de març, de 12h a 15h, Amnistia Internacional organitza, a la Plaça Cívica, una xerrada de dones activistes acollides a Catalunya i les seves vivències i experiències en la defensa dels drets humans des d’una perspectiva de gènere i feminista.

Dijous 5 de març, a les 15h, la Colla Castellera de la UAB, els Ganàpies, faran un pilar de dones a la gespa de davant la Facultat de Ciències.

Dilluns 9 de març, a les 14:30h, el col·lectiu Art en Curs estarà a la Facultat de Filosofia i Lletres fent una performance anomenada Olympe

Dissabte 14 de març, entre les 10h i les 14h, podreu trobar a Swing UAB fent una JAM oberta amb deconstrucció de rols de gènere a la Plaça Cívica.

Aquestes son algunes de les activitats organitzades en motiu del 8 de març, però encara hi ha més, com una xerrada sobre la figura femenina al rugbi, de Centaures; o un debat sota el títol “Deu és masclista?”, organitzat per GBU. Si voleu estar informades de les hores i de la resta d’activitats, seguiu-nos a les xarxes socials!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s