Swing UAB fa una JAM amb rols inversos pel 8M!

El col·lectiu de Swing UAB torna amb les JAM obertes dels dissabtes i us conviden a participar de la propera, que es farà aquest dissabte, 14 de març, on s’intercanviaran els rols en commemoració del dia de la dona treballadora.

El primer dissabte de cada mes, entre les 11:30h i les 14:30h, podreu trobar a Swing UAB ballant a la Plaça Cívica i, si voleu, us hi podeu unir. A més, els dimecres i els divendres assagen, entre les 13h i les 15, a la Sala Annexa de l’Hotel d’Entitats. Aquests assajos son gratuïts i oberts a tota la comunitat universitària: els dimecres, l’assaig està dirigit a persones que ja tenen un nivell avançat de swing, mentre que els divendres s’orienta més a tot tipus de participants. La primera hora d’aquesta activitat està dedicada a ensenyar els passos i practicar-los per, després, deixar un espai de ball lliure on tothom pot demostrar el que ha aprés i seguir assajant.

Swing UAB té com a objectiu promoure i organitzar activitats relacionades amb el món del swing i donar a conèixer aquest ball, així que si hi estàs interessat o interessada, no dubtis en passar-te aquest dissabte per la seva activitat o en apropar-te als assajos oberts!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s