Últim dia per presentar candidatures a la Coordinadora d’elDirectori!

Avui és l’últim dia per presentar candidatura a la Coordinadora d’elDirectori, l’organ de representació del teixit associatiu de la UAB i l’encarregada de ser l’altaveu de l’Asseble d’elDirectori, de la seva representació a alguns espais i d’elaborar l’ordre del dia de les assemblees.

Per a presentar-se, cal omplir una butlleta i enviar-la al correu suport.participació@uab.cat abans de demà. Posteriorment, es publicarà el llistat de les candidatures i aquestes es votaran el dia 11 de març, presencialment, al Centre de Recursos per a Col·lectius. Tenen dret a vot els col·lectius inscrits a elDirectori en el moment d’elaboració del cens electoral i, cada col·lectiu, té un vot. Els resultats definitius es faran publics el 16 de març.

Si esteu interessades en presentar una (o dues) candidatures, no dubteu en omplir la butlleta i fer-la arribar el més aviat possible!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s