El cicle de cinema organitzat per CELAB arriba a la UAB

El Col·lectiu d’Estudis llatinoamericans de Barcelona organitza, durant les següents setmanes, el primer cicle de cinema llatinoamericà de la UAB, que tindrà entrada gratuïta. El programa és el següent:

Divendres 21 de febrer, a les 18 h, al Centre Cívic Pati Llimona: Machuca, una película d’Andrés Wood sobre dos nens que viuen a Xile i que tenen realitats oposades.

Divendres 28 de febrer, a les 11:30 h, a l’Aula 205 de la Facultat de Filosofia i Lletres: Desaparecido, una pel·lícula sobre el paper de les autoritats americanes després del cop d’estat de l’11 de setembre del 1973 a Xile.

Divendres 6 de març, a les 18 h, al Centre Cívic Pati Llimona: Crudo, un documental de Sebastián Gómez, John Paul Belk i Sara Brusciano.

Divendres 6 de març, a les 19 h, al Centre Cívic Pati Llimona: Wási (ver), la historia de la comunitat Arhuaca de Kutunzama, a Colòmbia.

El CELAB té com a objectiu visibilitzar i difondre la construcció de coneixement científic d’investigadors i investigadores a Barcelona sobre l’Amèrica Llatina i el Carib. Si us agrada el cinema i us interessa la historia i la cultura llatinoamericana, no dubteu en assistir a les sessions d’aquest cicle i en posar-vos en contacte amb elles!

Leave a Reply