Els Doctorands de Bioquímica organitzen el 25è seminari Food and Beers

El col·lectiu de Doctorands de Bioquímica organitza, un cop més, el Food and Beer Seminar, dedicat aquesta vegada a la bioquímica i la biologia molecular. La jornada tindrà lloc demà, 20 de febrer, a l’aula 431 de la Torre C2 de la Facultat de Biociència.

Aquesta serà la 25ª edició del seminari, que té com a objectiu la divulgació científica i que copta també amb un pica-pica. Hi participaran com a ponents Jordi Moreno, investigador post doctoral del CRAG; i Till Rüngeler, estudiant de màster a la Universitat de Gologne.

Els Food and Beer Seminars son una de les principals activitats de col·lectiu de Doctorands de Bioquímica, que vol promoure l’esperit col·laboratiu entre estudiants i difondre alhora la ciència entre la resta de la comunitat universitària.

Si estàs interessat o interessada en la ciència i en la bioquímica, no dubtis en anar al seminari!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s