L’Observatori ofereix formació als col•lectius per a aplicar la guia contra el sexisme i les violències

Si ets un col·lectiu de la UAB, pots demanar una formació per a adaptar de forma personalitzada la guia d’actuació davant del sexisme i les violències de gènere als col·lectius de la UAB en la vostra entitat, per part a l’Observatori per a la Igualtat.

L’Observatori, en conjunt amb Dinamització Comunitària, va impulsar fa un parell d’anys aquesta guia, que inclou pautes de prevenció i d’actuació, així com una explicació dels tipus de violència que existeixen tant a la nostra societat com als nostres col·lectius i eines que es poden utilitzar per detectar-la i per a fer el seguiment de cada cas.

Si esteu interessats en rebre aquesta formació, empleneu el següent formulari!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s