Es busquen voluntaris i voluntàries per a fer ballar el drac!

El proper 12 de febrer tindrà lloc a la UAB l’any nou xinés i el col·lectiu Ramen busca voluntaris per a que facin ballar el drac a la dansa del drac!

El drac és una figura tradicional a la xina i, el que ballarà a la UAB, necessita d’11 persones que subjectin els pals del seu cos i de la bola de foc que llença i que el facin moure’s. La celebració comptarà amb activitats i tallers durant tot el dia i està organitzada de forma conjunta pel Col·lectiu d’Estudiants Xinesos, Ramen Club i Dinamització Comunitària.

Si tens ganes de participar en aquest esdeveniment i de fer ballar al drac només has d’emplenar el següent formulari. Si vols saber-ne més sobre el col·lectiu i les activitats que fan, no dubtis en escriure a ramenbuuab@gmail.com demanant més informació o en posar-te en contacte a través de les seves xarxes socials.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s