Gat Campus: l’entitat que cuida els gats de la UAB

L’Associació Gat Campus està formada per membres de tota la comunitat educativa de la UAB i s’encarrega d’alimentar, cuidar i controlar les colònies de gats del Campus.

El Campus de la UAB mesura 230 hectàrees i, en ser tan gran, necessita de col·laboradors i voluntaris de totes les Facultats, que informen de qualsevol incidència a través de correus, xarxes socials o un grup de Whatsapp que permet acudir a l’emergència amb rapidesa, depenent de la proximitat i la disponibilitat de els i les voluntàries de la zona.

Les colònies de gats son controlades a través d’un mètode anomenat C.E.S, que implica atrapar tots o la majoria de gats salvatges d’una colònia, esterilitzar-los i tornar-los al territori marcats amb un tall a la orella per a identificar-los com a ja esterilitzats. Amb els gats petits i amb els més dòcils o amb problemes de salut, se’ls intenta trobar un adoptant.

Gat Campus, a més, també actua davant les emergències, com per exemple els gats atrapats o en perill, que a vegades requereixen de molta paciència, imaginació i mitjans… i, per suposat, anar preparats per tot allò que pugui passar i, en cas de no ser positiu, aprendre a gestionar la pena i la frustració que a vegades cal afrontar.

El finançament dels punts d’alimentació, així com les urgències veterinàries, es cobreix amb ajudes i aportacions personals: el pilar essencial en el funcionament de Gat Campus és la col·laboració de tots i totes.

Si t’agraden els gats i vols més informació de l’entitat, no dubtis en posar-te en contacte, seguir-los a les xarxes socials i llegir aquest article on expliquen més detalladament algunes de les seves actuacions!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s