Bon nadal i bones festes!

Des de l’equip de la Unitat de Dinamització Comunitària volem desitjar-vos unes bones festes i un feliç 2020!

El 2019 ha estat un any ple de participació i activitats dins el nostre teixit associatiu: fires, jornades, tallers… els col·lectius heu estat més presents que mai al Campus, i és per això que no podem marxar de vacances sense donar-vos les gràcies per l’entusiasme i la vitalitat que aporteu a la Universitat!

Felicitats per la tasca que feu diàriament i que estem segures que continuareu fent l’any vinent amb la mateixa energia. Nosaltres, com sempre, estarem aquí per donar-vos suport i acompanyar-vos! Ens veiem el 7 de gener.

Altre cop, bon any nou i bones festes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s