Nova exposició a l’aparador: la Colla Castellera de Ganàpies!

L’aparador del Centre de Recursos per a Col·lectius ha renovat la seva imatge i, aquesta vegada, el col·lectiu casteller de la UAB, Ganàpies, n’és el protagonista!

Des de dijous 12 de desembre, en concordança amb la seva Diada Castellera d’Hivern, l’expositor del Centre de Recursos per a Col·lectius està decorat amb imatges del col·lectiu, així com amb la seva camisa blava, la seva banda i la seva bandera. Si us hi apropeu, podreu veure fotografies de Diades anteriors, d’assajos i de castells fets pels Ganàpies.

Els Ganàpies són la Colla Castellera de la universitat i un dels grans actors del teixit associatiu, ja que aplega més de 100 estudiants i, aquest any, fa 25 anys d’història. Els seus assajos estan oberts a tota la comunitat universitària i es realitzen els dimarts i els dijous de 13 h a 15 h, a la gespa de la Facultat de Ciències i Biociències. Durant el curs, participen en diferents activitats de la universitat, com ara les fires de col·lectius o la Festa Major de la UAB, així com de les Diades d’altres colles castelleres.

Si tens interès en el món casteller i vols fer un recorregut visual de la història dels Ganàpies, no dubtis a passar-te a veure l’aparador o a assistir a algun dels seus assajos!

Les exposicions al Centre de Recursos, a més de donar visibilitat als col·lectius, posen en valor la participació del teixit associatiu en la dinamització de la comunitat universitària. Si us interessa ser els pròxims a decorar l’aparador del Centre, podeu enviar un correu electrònic a suport.participacio@uab.cat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s