La tercera jornada d’estudis llatinoamericans arriba a la UAB

El 28 de febrer, de 9 h a 21 h, la Facultat de Filosofia i Lletres acollirà la tercera jornada d’estudis llatinoamericans, organitzada pel CELAB.

Aquesta jornada vol posar en comú tot el coneixement possible sobre Amèrica Llatina i està obert a qualsevol alumne de màster, doctorat o post-doctorat que faci investigació en qualsevol àmbit d’Amèrica Llatina. Els i les participants podran passar-se per diferents taules temàtiques com poden ser la historia i la memòria de les revolucions o el gènere i la resistència nacional. Fins el 21 de desembre, a més, es poden fer contribucions enviant treballs i publicacions emplenant un formulari per tal de participar d’aquestes taules.

Aquesta edició i degut a la conjuntura política que existeix a Amèrica Llatina actualment, és d’especial interès per a donar una mirada científica i critica sobre els processos socials que s’estan donant, les revoltes populars i els cops d’estat que han tingut lloc i la situació de desestabilització política.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s