La Cursa de la UAB tindrà aquest any concurs de disfresses

Com cada any, la Cursa Solidària arriba a la UAB i, des de Dinamització Comunitària, us animem a tots els col·lectius i les entitats a participar-hi tant a l’esdeveniment com a la novetat d’aquest any: el concurs de disfresses!

Els diners que es recaptin durant la Cursa, que serà el diumenge 15 de desembre, aniran com sempre destinats a La Fundació la Marató de TV3, dedicada aquest any a les malalties minoritàries. Podeu participar corrent, caminant o apuntant-vos com a voluntaris i voluntàries per ajudar a l’organització!

Enguany, a més, podreu presentar-vos al concurs de disfresses on optareu a guanyar el premi a la disfressa individual més original o a la disfressa en grup més compenetrada! Per a poder inscriure-us haureu de passar pel Punt d’Informació de la Fira d’Entitats a la Vila Universitària i un jurat s’encarregarà de decidir qui guanyarà el premi: un forfait anual d’accés al SAF!

Per a més informació i per a inscriure-us, consulteu el web de La Cursa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s