elDirectori dona la benvinguda a 6 nous col·lectius

Des de l’inici del curs, cinc col·lectius nous s’han inscrit al Directori de la UAB: APNEU, Chile en la UAB, Art en Curs, Chess UAB, Estudiantes en Lucha i Around the UAB.

El Directori és el registre del teixit associatiu de la UAB, amb més de seixanta entitats inscrites actualment, i formar-ne part té moltes avantatges: dona accés a material i a espais on realitzar les activitats, suport en la difusió i en la comunicació per part de la Unitat de Dinamització de la UAB, assessorament i ajuts econòmics.

Els cinc col·lectius que han entrat aquest novembre son:

APNEU (Atenció a persones amb necessitats específiques a la universitat)

Col·lectiu que té com a finalitat sensibilitzar i visibilitzar les problemàtiques amb les quals es troben les persones amb necessitats específiques a la nostra universitat, així com buscar solucions. Aquesta entitat, que és transversal i obre les seves portes tant a estudiants com a professorat i personal del PAS i del PDI, farà la seva presentació el proper dilluns, 2 de desembre, al Teatre de la Plaça Cívica.

Chile en la UAB

Chile en la UAB neix amb la intenció de donar veu a les mobilitzacions que des d’octubre de 2019 tenen lloc a Xile, així com conscienciar l’estudiantat de la UAB del problema que existeix i recollir fons per donar ajuda als xilens.

Art en Curs

Artencurs vol donar un espai als talents en les pràctiques artístiques i filosòfiques, així com ser una plataforma de professionalització en diferents àmbits de la cultura i el pensament crític. Aquest col·lectiu treballa per la generació i l’expansió de coneixements tant al campus com al territori a través de pràctiques estètiques que van des del comissariat, els tallers d’escriptura creativa, la performance, la gestió cultural, els festivals poètics, etc.

Chess UAB

Chess UAB és un col·lectiu que organitza tornejos d’escacs, trobades entre jugadors i classes tant introductòries com avançades per als amants d’aquest joc.

Estudiantes en Lucha

Estudiantes en Lucha és un sindicat estudiantil que té presencia arreu de l’estat. El que pretén és dotar de contingut polític les reivindicacions existents al moviment estudiantil, dur a la política reclamacions com les altes taxes universitàries, per exemple. Aquest col·lectiu es troba present també a altres Universitats, com la de València o la de Madrid, on ja han aconseguit alguns dels seus objectius.

Around the UAB

A la majoria de facultats del Campus tenen lloc diferents activitats, com les bio-olimpíades, però a vegades no existeix una conexió entre el que es fa a cadascuna d’elles. Around the UAB neix amb la intenció de connectar i generar activitats obertes per a tot l’alumnat de la UAB per tal de dinamitzar el Campus.

Des de Dinamització Comunitària, donem la benvinguda a aquestes cinc noves entitats i animem a tothom a participar amb elles! Recordeu, també, que si formeu part d’alguna organització que encara no està inscrita al directori, teniu fins el 30 d’abril per emplenar el formulari i dur-lo al  Registre General de la UAB o a qualsevol Gestió Acadèmica.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s