AIESEC organitza una jornada professional per millorar el perfil de Linkedin

El dimecres 27 de novembre, de 13:15 h a 14:30 h, AIESEC i la firma de serveis professionals Ernst & Young organitzen conjuntament, a la Sala Cinema, una xerrada per a que el alumnat aprengui com millorar el seu perfil de Linkedin.

Aquesta activitat, dirigida a l’estudiantat de la Facultat d’Economia i Empresa, pretén donar consells als i les alumnes per tal que puguin fer-se més visibles a la xarxa en l’àmbit laboral, alhora que vol donar-los eines per superar les primeres entrevistes de feina. Malgrat que el taller és gratuït, per participar-hi cal fer una inscripció.

Si tens intenció d’entrar al món laboral i tens dubtes de com fer-ho, no dubtis en passar-te per l’acte!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s