La tercera edició del concurs de Ramen Picant arriba a la UAB

El 27 de novembre, a les 13:30 h, l’Hotel d’Entitats acollirà la tercera edició del concurs de Ramen Picant, organitzat per Ramen Club de la UAB, on els i les participants podran menjar ramen per només tres euros.

Aquest concurs, que ja s’ha fet dues vegades anteriorment, consisteix en menjar un plat de ramen, típic menjar japonès, i beure el seu suc el més aviat possible. El record està en 25 segons i es va establir l’any passat.

A les 12 h, els organitzadors i les organitzadores començaran a preparar el menjar per tal que a l’hora de començar el concurs no estigui ni massa calent ni massa fred, i els i les assistents arribaran a partir de les 13:30. Aleshores, s’explicaran les normes, entre les quals està el no beure llet per pal·liar el picor del ramen, i donarà inici la competició.

Hi haurà tres guanyadors, que podran escollir algun dels premis que ofereix el jurat, i seguidament s’oferirà un espai informal on la gent podrà xerrar i fer xarxa amb altres persones que comparteixen el seu interès pel món de la gastronomia i la cultura japonesa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s