Activitats, xerrades i dinar a la Jornada per l’Emergència Climàtica

L’assemblea Ecologista de la UAB organitza el proper dimecres 20 de novembre una jornada per l’Emergència Climàtica que comptarà amb un munt d’activitats durant tot el matí i on hi participaran entitats i persones expertes en la justícia climàtica i en l’ecologisme.

La jornada començarà a les 11 del matí amb una xerrada on el doctor Josep Maria Puig, de Metges de Catalunya, parlarà, a la Facultat de Medicina, sobre els problemes de salut derivats de la crisis climàtica. Més tard, a les 12 h, Blanca Bayas, membre de la xarxa per la Sobirania Energètica i del Observatori del Deute en la Globalització, donarà veu a l’ecofeminisme a la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia.

La Plaça Cívica i la Sala d’Actes acolliran paral·lelament, a les 13 h, un espai sobre sobirania alimentària i una xerrada d’Aljosa Slamersak, referent en decreixement i especialista en economia ecològica, i Marta Músic, amb qui farà la presentació del llibre “Pluriverse”.

Per finalitzar la Jornada, l’Assemblea Ecologista ha organitzat junt amb l’Hortet de la UAB i l’Assemblea Vegana un dinar de reaprofitament que tindrà lloc de 13 h a 15 h, també a la Plaça Cívica.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s