Els col·lectius de la UAB poden escollir en què volen formar-se

Des de la Unitat de Dinamització Comunitària està previst organitzar un seguit de formacions pels col·lectius de la UAB amb l’objectiu de respondre a les seves necessitats i d’ajudar-les en tot el possible. Per això, s’ha creat un formulari on les entitats poden votar les tres propostes que més els interessin, així com afegir-ne les que vulguin.

Per part de la Unitat, s’han proposat diversos temes: com constituir una associació, l’aplicació de la Llei de Protecció de Dades a les associacions, l’ús de l’espai públic a la UAB, les subvencions que s’atorguen des de la universitat (com sol·licitar-les, justificar-les, etc), com fer servir un llenguatge no sexista dins els col·lectius i les eines bàsiques que existeixen per a fer cartelleria.

La idea és que aquestes càpsules formatives tinguin una duració de no més de dues hores i que els seus objectius siguin concrets per tal de dotar de recursos i eines a les entitats.

Si participes d’alguna entitat de la UAB i vols dir la teva, no dubtis en emplenar el formulari i en participar de les formacions que s’escullin!

Leave a Reply