Ramen Club i Korean Club, presents al Manga Barcelona

Del 31 d’octubre al 3 de novembre va tenir lloc la 25ª edició del Manga Barcelona, un espai on els amants del manga, l’anime i la cultura japonesa van poder compartir experiències, provar coses noves i gaudir de tot aquest món. Ramen Club i Korean Club, van ser presents durant tot l’esdeveniment i van organitzar diverses activitats i tallers.

Les dues entitats van col·laborar per oferir juntes un stand informatiu sobre els col·lectius de la cultura asiàtica presents a la UAB que va estar ubicat al pavelló, dins el “Manga Associa’t”, un projecte fet per a fomentar l’associacionisme jove dins el manga i per reivindicar l’oci alternatiu de la joventut.

Durant els quatre dies de Saló, tant Ramen Club com Korean Club van estar oferint informació sobre les activitats que fan en el seu dia a dia i sobre el teixit associatiu de la UAB. A més, també van realitzar diversos tallers d’escriptura japonesa i coreana on els i les participants podien aprendre a escriure el seu nom, i van obrir un concurs sobre anime amb un lot de pel·lícules com a premi!

Ramen Club i Korean Club son dues de les entitats de la UAB que tracten amb la cultura asiàtica i que participen del teixit associatiu de la Universitat. Si t’agrada aquest món, no dubtis en passar-te pels tallers que organitzen i per les seves activitats!

Leave a Reply