Pots veure la final de la League of Legends amb Gamers UAB

Aquest cap de setmana, 26 i 27 d’octubre, tindran lloc els quarts de final de League of Legends 2019. Des de Gamers UAB, s’ha organitzat la retransmissió en directe d’aquest esdeveniment i dels posteriors: les semi finals, que tindran lloc el 2 i el 3 de novembre, i la final, el dia 10 de novembre.

Els quarts de final tindran lloc de 12 h a 17 h i es podran veure en streaming a la Sala Annexa de l’Hotel d’Entitats de la UAB, on hi haurà més persones interessades en aquesta competició amb qui comentar-la. League of Legends és un videojoc jugat arreu del món considerat esport electrònic que té més de 70 milions de jugadors registrats.

El col·lectiu organitzador de la reproducció en directe al Campus, Gamers UAB, és una associació creada per a donar a la comunitat d’amants de videojocs de l’Autònoma un espai on compartir gustos, experiències i coneixements, alhora que treballen per a trencar l’estigma i l’estereotip creat envers el col·lectiu gamer.

Si t’apassiona el món dels videojocs i en especial el League of Legends, no dubtis en venir a la UAB a veure els quarts, les semifinals i les finals del campionat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s