Vine a ballar amb Swing UAB!

La Sala Annexa de l’Hotel d’Entitats acull tots els dimecres i els divendres, de 13 h a 15 h, els assajos de Swing Uab, gratuïts i oberts a tota la comunitat universitària.

Els dimecres, l’assaig està dirigit a persones que ja tenen un nivell avançat de swing, mentre que els divendres s’orienta més a tot tipus de participants. La primera hora d’aquesta activitat està dedicada a ensenyar els passos i practicar-los per, després, deixar un espai de ball lliure on tothom pot demostrar el que ha aprés i seguir assajant.

Swing UAB té com a objectiu promoure i organitzar activitats relacionades amb el món del swing i donar a conèixer aquest ball. En aquest sentit, organitzen cada primer dissabte del mes, a la Plaça Cívica, una JAM oberta a tothom on es fica música i es balla. També participen de moltes activitats organitzades per la Universitat, com la Festa Major, l’International Welcome Day o les fires de les Facultats.

Si tens ganes d’aprendre a ballar Swing i de conèixer gent amb la que gaudir, no dubtis en passar-te per qualsevol de les seves activitats!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s