Korean Club celebra el dia del Hangul

Avui, 9 d’octubre, els nois i les noies del Korean Club celebren per primera vegada el dia del Hangul (alfabet coreà) oferint un taller per aprendre a escriure’l i a pronunciar-lo.

La jornada començarà a les 16 h, a la Sala d’Actes, i comptarà amb una breu explicació de les grafies bàsiques del coreà i del seu so, així com d’un seguit d’activitats per aprendre l’alfabet, la pronunciació i algunes paraules bàsiques de vocabulari. A més, l’acte finalitzarà amb un Kahoot sobre allò après on els més ràpids guanyaran un premi!

Per participar-hi, només cal acudir a la cita amb una llibreta, un bolígraf i algun dispositiu amb el qual accedir al Kahoot.

El Korean Club és un grup d’estudiants interessats la cultura coreana que es reuneixen per compartir, aprendre i gaudir de la llegua, el menjar, les tradicions, la música, entre d’altres coses. Apart del dia del Hangul, realitzen moltes altres activitats com trobades, intercanvis gastronòmics i balls.

Si estàs interessat o interessada en la cultura coreana, no dubtis en passar-te per aquesta o qualsevol altra de les seves activitats!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s