S’obre el període per inscriure noves entitats al Directori de la UAB

 

 

 

Des de l’1 d’octubre, les entitats i els col·lectius que no formaven part d’ElDirectori de la UAB i que vulguin ser-hi a partir d’ara podran donar-se d’alta emplenant un formulari abans del 30 d’abril.

ElDirectori és el registre del teixit associatiu de la UAB i, actualment, compta amb més d’una seixantena de col·lectius que fan activitat més enllà de les aules, construint un model d’universitat participatiu, dinàmic i amb vida. La unitat de Dinamització Comunitària té com a objectiu donar suport a totes aquelles entitats que conviuen a l’Autònoma, i és per això que disposa d’un seguit d’eines i recursos a oferir a aquelles inscrites a ElDirectori.

Entre altres coses, els col·lectius que en formen part tenen accés a tota mena de material per a dur a terme les seves activitats, així com suport des de la unitat en la seva difusió i en altres aspectes del dia a dia. També poden reservar els equipaments: les sales del Centre de Recursos per a Col·lectius, l’Hotel d’Entitats i la Sala Annexa, espais adaptables a les necessitats i a les realitats de cada col·lectiu. D’altra banda, existeixen convocatòries perquè aquelles entitats que ho necessitin puguin sol·licitar un ajut econòmic.

Si el vostre col·lectiu encara no està inscrit a ElDirectori, no dubteu en fer-ho: només cal que empleneu el següent formulari i el dueu al Registre General de la UAB o a qualsevol Gestió Acadèmica!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s