Les entitats aprofiten l’inici de curs per presentar-se a les facultats

 

Diverses facultats celebren per primer cop la seva pròpia fira d’entitats, on els i les estudiants podran conèixer els col·lectius presents a la UAB i apuntar-se a aquells que més els interessin.

El teixit associatiu de l’Autònoma és molt divers i ofereix un ampli ventall d’opcions: des de l’agrupació castellera dels Ganàpies fins a col·lectius sobre oci alternatiu com CRUAB o HvZ, passant també per algunes joventuts polítiques, equips esportius o sindicats, entre d’altres. Per tal d’apropar les entitats a tota la comunitat universitària, diverses facultats han organitzat una jornada de presentació on els col·lectius disposen d’un espai en el qual donar a conèixer les seves activitats.

Les Facultats de Ciències va celebrar-la el 19 de Setembre i van comptar amb més d’una desena d’entitats i serveis de la Universitat entre les quals es trobaven els Centaures de la UAB o la Fundació Autònoma Solidària (FAS). El dilluns 30 de setembre, va tenir lloc a les de Psicologia, Filosofia i Lletres, on van participar, entre d’altres, AIESEC, Ganàpies, ESN i Centaures. Properament, es celebrarà a altres Facultats, com l’Escola d’Enginyeria, que acollirà la seva fira d’entitats demà, 3 d’octubre.

Si ets estudiant, t’animem a apropar-te als col·lectius presents tant a la teva facultat com a tota la Universitat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s