Els Centaures comencen la temporada obrint els seus entrenaments

Centaures, l’equip de rugbi de la UAB, inicia el curs obrint els seus entrenaments a la comunitat educativa per tal que tota aquella gent interessada en aquest esport pugui provar-lo.

Fins al 30 de setembre (inclòs), entrenaran els dilluns i els dimecres, de 18 h a 20 h, a la Plaça del Rectorat, i conviden a tothom a participar-hi. A més, durant la primera quinzena d’octubre, també es podrà entrar de forma gratuïta als seus entrenaments, que tindran lloc en el mateix horari, a les instal·lacions del SAF.

Durant el curs, Centaures participa en moltes activitats, com ara el Campionat Català Universitari de Rugbi 7, el Torneig de la Ferradura, les diverses festivitats de la UAB o partits amistosos amb altres universitats. Els seus entrenaments són mixtes, malgrat que als partits es divideixen entre nois i noies, i es consideren una gran família que comparteix la passió pel rugbi i els tercers temps.

La quota anual de l’equip és de 40 euros que serveixen per pagar el preu de competició que exigeixen els Campionats Catalans Universitaris i per autofinançar el col·lectiu.

Si estàs interessat o interessada a formar part de Centaures, t’animem a passar-vos durant aquestes setmanes pels seus entrenaments i a provar!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s