Marxem de vacances!

A Dinamització Comunitària marxem de vacances durant el mes d’agost. Així mateix, els equipaments romandran tancats entre les següents dates:

Centre de Recursos per a Col·lectius: tancat entre el 29 de juliol i l’11 de setembre (ambdós inclosos)

Hotel d’Entitats: tancat entre l’1 i el 31 d’agost (ambdós inclosos)

Esperem que gaudiu de les vacances, i ens veiem a la tornada amb les piles carregades, amb un nou curs i nous projectes. Com ja es va informar als col·lectius en la darrera assemblea d’elDirectori, durant aquest estiu el Centre de Recursos per a Col·lectius canviarà part de la seva distribució (principalment la sala de benvinguda i els despatxos). A partir del 12 de setembre veniu a veure el nou Centre en el seu horari d’obertura habitual, entre les 10h i les 18h.

Algunes qüestions a tenir en compte durant el mes d’agost

  • Fira de col·lectius i serveis del  mes de setembre: El proper 19 de setembre, entre les 12h i les 16h, es durà a terme la Fira de Col·lectius i Serveis emmarcada dins els International Welcome Days i que té la intenció de donar la benviguda al nou alumnat de la UAB. Tots els col·lectius esteu convidats a participar-hi. Només heu d’emplenar aquest formulari. L’espai és limitat, farem el possible perquè tots els col·lectius hi tingueu cabuda, però no podem garantir que tots els sol·licitants disposin d’un espai exlusiu pel col·lectiu.
  • Festa Major: Aneu pensant en la FMUAB (serà el proper  de novembre). Totes les convocatòries estan publicades al web. Ara mateix ja podeu: sol·licitar paradeta a la Fira de Col·lectius i participar del concurs de cartells de la FMUAB.
  • A partir del 15 de setembre, aquells col·lectius que hagueu sol·licitat la cessió d’armaris de l’Hotel d’Entitats i actualment no en tingueu cap cedida, podeu sol·licitar el vostre candau al Centre de Recursos per a Col·lectius.

Bones vacances!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s