El teixit associatiu es bolca amb la jornada “Primavera a la UAB”

El proper dilluns 29 d’abril, entre les 12h i les 16h, la Plaça Cívica s’omple d’activitat per a celebrar la jornada “Primavera a la UAB” i el Dia Internacional de la Dansa.

Una vintena de col·lectius i serveis participen de la Fira de Col·lectius i Serveis, alhora que organitzen activitats com la Jam de Swing UAB, el Karaoke de Ramen Club, l’exhibició de la Haka a càrrec dels Centaures de la UAB o l’entrenament obert de Bàdminton de Club Bàdminton Bellaterra. A la Fira de Col·lectius i Serveis podreu trobar les següents entitats: l’Associació d’Estudiants Sènior de la UAB, AIESEC, Colla Castellera Ganàpies de la UAB, Associació d’Estudiants Progressistes, Colectivo de Estudios Latinoamericanos de Barcelona (CELAB), Ramen Club, Club de Rol de la UAB, Korean Club, Xarxa Universitària Gitana Campus Rom, Associació el Musell, Club Bàdminton Bellaterra, Equip de rugby Centaures de l’Autònoma, Gamers UAB, Swing UAB, SinVer UAB, Assemblea ecologista de la UAB, Cultura en Viu, Alumni UAB, Servei de Llengües de la UAB, Observatori per a la Igualtat, Fundació Autònoma Solidària i Dinamització Comunitària.

Entre les activitats que es duran a terme, s’organitzarà un  un dinar solidari contra el malbaratament alimentari.  L’objectiu d’aquest dinar passa per aprofitar el menjar que no es consumeix i fer un recapte pel Banc dels Aliments. Per aquest motiu, a partir d’avui i fins el proper divendres 26 d’abril -encara que també el mateix 29 d’abril-, els membres de la comunitat universitària podran portar aliments no periples (conserves, arròs, llegums, pasta, etc.) al Centre de Recursos per a Col·lectius de la UAB de 10 h a 18 h. A canvi de l’aportació, s’oferirà un tiquet que es podrà bescanviar per un menú, elaborat pels cuiners de l’Hotel Campus de la UAB amb restes de menjar de Mercavallès, al dinar contra el malbaratament. Aquells que no portin menjar també podran fer una aportació simbòlica in situ, que servirà per comprar aliments per a entitats socials. Aquesta activitat ha estat organitzada entre l’Oficina de Medi Ambient (OMA), la Fundació Autònoma Solidària (FAS), l’Assemblea Ecologista de la UAB i la Unitat de Dinamització Comunitària.

També hi haurà una EcoFira, on entre d’altres activitats, podreu consultar la vostra petjada ecològica, participar de tallers de ZeroWaste o informar-vos de les activitats que duu a terme l’Assemblea Ecologista a la UAB.

D’altra banda, aprofitant la celebració del Dia Internacional de la Dansa, l’Aula de Dansa i la companyia Los Moñecos presentaran tres peces curtes, alhora que hi hauran diverses actuacions musicals, com la de Ramé, banda seleccionada al Premi Autònoma Actua.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s