Gran èxit de l’esdeveniment d’ESN a Barcelona

Durant els passats dies 8, 9 i 10 de març va tenir lloc el gran esdeveniment nacional d’ESN, una trobada en la qual es reuneixen Erasmus de tota Espanya per conèixer-se i passar uns dies plegats. Aquesta vegada va tenir lloc a Barcelona i ha finalitzat amb una gran calçotada popular a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Tres cops l’any, l’associació ESN organitza un esdeveniment nacional amb totes les seccions d’arreu d’Espanya en una ciutat de l’Estat Espanyol. Aquest cop la ciutat d’acollida ha estat Barcelona, on cadascuna de les seccions va disposar de fins quatre persones de l’associació que els hi van fer de padrins i madrines per tal d’acompanyar els estudiants Erasmus en tot moment. També es va tenir en gran consideració la inclusivitat de les activitats; en cadascuna d’elles es va avaluar prèviament l’accessibilitat de l’espai i la modalitat d’aquestes per tal de facilitar el pas a les persones amb mobilitat reduïda.

Amb motiu de donar a conèixer la cultura catalana als Erasmus, el caràcter de les sortides i activitats que es van realitzar al llarg d’aquests dies es va orientar a donar a conèixer la capital de Barcelona i les costums i tradicions catalanes.

La trobada va iniciar-se el dijous dia 8 de març. En commemoració al dia de la Dona, les activitats van estar relacionades amb aquesta temàtica. Al matí es va realitzar una gimcana anomenada “Women also make history” en la qual les proves estaven relacionades amb dones importants de la història. A la tarda del mateix dia, es va realitzar la “Flag Parade“, una marxa on cadascú representava el seu país i van aprofitar per unir-se a la causa del dia de la dona. Els Erasmus es van afegir a aquesta manifestació al ritme d’una batucada. I finalment, per acabar el dia, van anar a passar una bona estona als espais d’oci de la ciutat.

L’endemà, dia 9 de març, es va realitzar una sèrie de tours per tota Barcelona. Van visitar la Ciutat Vella, el Parc Güell, els Búnquers, Montjuïc i altres espais emblemàtics de la ciutat.

Per finalitzar l’esdeveniment, el diumenge 10 va tenir lloc una “jornada catalana” a la UAB en la qual van venir aproximadament 1.300 persones. Durant tot el dia es van realitzar activitats pròpies de Catalunya, una gran calçotada popular amb castellers i música tradicional catalana.

El balanç final de totes les activitats va ser extraordinari; la participació va ser molt elevada i el grau de satisfacció tan dels voluntaris com dels Erasmus que van venir d’arreu d’Espanya va ser molt positiva.

A continuació us deixem un recull d’algunes imatges que es van realitzar al llarg de l’esdeveniment.

 

 

Informació de contacte: 

Correu electrònic: info@esnuab.org


Web
 / Facebook / Instagram

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s