Congrés AVAFES: “Medicina i conservació aplicada a Centres de Recuperació de fauna Salvatge”

En els pròxims dies 9 i 10 de març tindrà lloc el congrés sobre “Medicina i Conservació aplicada a centres de recuperació de fauna salvatge”, organitzat a càrrec del col·lectiu AVAFES. L’esdeveniment tindrà lloc al Col·legi Oficial de Veterinària de Barcelona (COVB). 

AVAFES es tracta d’un col·lectiu inscrit a el Directori integrat principalment per estudiants llicenciats en veterinària amb gran interés per la medicina veterinària aplicada als animals salvatges.

Al llarg dels dos dies que durarà el congrés de medicina, es realitzarà una gran diversitat de xerrades que comprendran el tema des de perspectives diverses i de la mà de diferents especialistes d’aquest àmbit. Alguns dels ponents que hi participaran són Rafa Molina, Laila Darwich, Jorge R.López i Jara López, entre molts d’altres.

La jornada del dia 9 de març s’iniciarà a les 9.00 h del matí amb una introducció als centres de recuperació de fauna salvatge. A partir de les 10.00 h fins les 19.30 h de la tarda tindran lloc set xerrades en les quals es parlarà de temes com “Anestesia, captura i transport de Fauna Salvatge”, “Primers auxilis d’aus i mamífers a Torreferrusa” o bé “La recuperació de fauna silvestre a la Regió de Múrcia”.

El següent dia, diumenge 10 de març, les conferències també s’iniciaran a les 9.00 h del matí, i aquesta vegada finalitzaran a les 13.30 h amb una taula rodona amb els ponents participants de l’esdeveniment per tal de finalitzar el congrés.

Si esteu interessats en assistir al congrés, cal inscripció prèvia enviant un correu a avafesbcn@gmail.com. El preu és de 20 € pels membres socis d’AVAFES o del col·legi oficial de Veterinària de Barcelona i de 35 € pels no socis. D’altra banda, a partir del 6 de març del 2019, el preu incrementa en 5 €.

A continuació us deixem el calendari amb totes les conferències que es realitzaran durant el congrés:

Per a més informació podeu contactar amb el col·lectiu a través de les següents dades de contacte:

Correu electrònic: avafesbcn@gmail.com

Web / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s