Resultats de les eleccions a la Coordinadora d’el Directori

Avui proclamem provisionalment els resultats de les eleccions de la Coordinadora d’el Directori que van tenir lloc ahir dia 12 de febrer de 2019. El termini de presentació de reclamacions davant els resultats obtinguts finalitzarà el 15 de febrer, i el 18 de febrer es proclamaran els resultats definitius.

El 21 de gener de 2019 es va iniciar el procés electoral per escollir els 5 estudiants que constituirien la Coordinadora d’elDirectori, l’òrgan representatiu del teixit associatiu de la UAB. Ahir, dia 12 de febrer, van tenir lloc les eleccions al Centre de Recursos per a Col·lectius.

La mesa electoral va estar formada pel Col·lectiu Joves Comunistes (CJC) i pel Col·lectiu UAB per la República, escollits per sorteig el 23 de generEl cens electoral el formaven els 75 col·lectius inscrits a elDirectori a l’inici del procés electoral (21 de gener), en el qual cada col·lectiu tenia un vot per donar suport a un màxim de dues candidatures.

Al llarg del dia d’ahir van venir a votar 25 col·lectius, el que significa una participació del 33,3% i es va rebre un total de 42 vots, tres dels quals van ser en blanc. Els resultats electorals obtinguts han estat els següents:

  • Joan Pérez Padilla (candidatura avalada pel Club de Rol de la UAB): 9 vots.
  • Alma Pereira Bonet (candidatura avalada per l’Associació Universitària Sin Vergüenza): 7 vots.
  • Carles Moreu Romero (candidatura avalada per la Colla Castellera Ganàpies de la UAB): 6 vots.
  • Estel Muñoz Romero (candidatura avalada per AIESEC): 4 vots.
  • Maria Pentinat Macías (candidatura avalada per AIESEC): 4 vots.
  • Marta Román Martos (candidatura avalada per l’Associació d’Estudiants Progressistes): 3 vots.
  • Mireya Zueco Izquierdo (candidatura avalada per l’Associació d’Estudiants Progressistes): 3 vots.
  • Jovier Esmoris Cerezuela (candidatura avalada per l’Associació Universitària Sin Vergüenza): 2 vots.
  • En blanc: 3 vots.

El termini per presentar algun tipus de reclamació davant els resultats obtinguts s’obre avui i finalitza aquest divendres 15 de febrer. El 18 de febrer es proclamaran els resultats definitius.

 

Donem les gràcies a tots els candidats i candidates que us vau presentar a les eleccions i l’enhorabona als cinc membres que van aconseguir més votacions i que, per tant, formaran part de la Coordinadora d’el Directori. Felicitats CRAUB Uab, Sin Vergüenza, la Colla Castellera Ganàpies i AIESEC.

Si teniu algun dubte o objecció, podeu entrar en contacte amb Dinamització Comunitària a través del següent correu electrònic: suport.participacio@uab.cat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s