Obert el termini per a presentar candidatures a la Coordinadora d’elDirectori

Fins el 28 de gener, les persones que participen dels col·lectius inscrits a elDirectori poden presentar la seva candidatura per a les eleccions a la Coordinadora d’elDirectori. Per a poder-se presentar, cal l’aval d’un dels col·lectius inscrits a elDirectori. Cadascun dels col·lectius pot avalar, com a màxim, dues candidatures individuals.

Per a presentar la candidatura a les eleccions, cal enviar la butlleta de candidatura a suport.participacio@uab.cat o entregar-la directament al Centre de Recursos per a Col·lectius (de dilluns a divendres, de 10h a 18h).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s