Sin Ver es reuneix cada dimecres a l’Hotel d’Entitats a partir de les 13.00 h

El col·lectiu Sin Vergüenza es reuneix cada dimecres a les 13.00 h a l’Hotel d’Entitats de la UAB.

Sin Ver es tracta d’una associació que defensa els drets dels col·lectius LGTB i realitza activitats de caràcter formatiu i de difusió dins la universitat. Està format per joves estudiants lesbianes, gais, bisexuals, trans (LGTB) i de qualsevol condició i orientació per tal de constituir un espai divers i de caràcter identitari per a aquelles persones amb sexualitats o identitats no – normatives.

L’objectiu principal que persegueixen els membres del col·lectiu és crear un espai dins la universitat on cadascú pugui ser tal com és, aprendre i enriquir-se de les diferències, compartir experiències i reflexions i lluitar per donar visibilitat al col·lectiu dins la comunitat universitària, per tal d’erradicar les discriminacions per raó d’orientació sexual o d’indentitat de gènere.

Actualment els membres de Sin Ver es reuneixen tots els dimecres a les 13.00 h a l’Hotel d’Entitats de la UAB (al pis de sobre del Bar de la Plaça Cívica). En allà es troben i realitzen xerrades i reunions que donen pas a la creació de l’espai de lliure expressió comentat anteriorment.

 

Si t’agradaria coneix’ls o obtenir més informació sobre totes les iniciatives del col·lectiu i seguir la seva activitat, pots contactar amb ells a través de les següents plataformes:

Correu electrònic: uab@sinver.org

Web / Facebook / Twitter / Instagram /Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s